Friday, October 30, 2009

NIZAR GAY: ...

Its flipside alternate cover aka upside down back cover of the MALAYSIAN EDITION...

KJ ni mat gay ke?

Ada org tak percaya yg si KJ posing utk cover Bazaar. Ni gambar majalah tersebut. Kalau tak percaya gak tak pe lah..

KJ JATUH UMNO KUKUH


PAntun dari Blogger Piggy Singh
Cun giler pantun ni
macam terluah apa yang terbuku dalam hati aku
inspired by a line from Det Guaq apparently
bravo DET



KJ JATUH UMNO KUKUH,
KJ BELAH UMNO GAGAH


Those words are too beautiful to the extent I'm genuinely inspired to write a poem specially dedicated to the son-out-law, and it must carry the same title. Here it goes:

KJ jatuh UMNO kukuh,
KJ belah UMNO gagah.

KJ jatuh UMNO kukuh,
Sudah terang lagi bersuluh,
Jangan pula tunggu disuruh,
Harapnya si KJ tidaklah bodoh.

You want peace you've got to leave in one piece...
and stop crying please!!!

KJ belah UMNO gagah,
Tapi Bro Jinggo jadi gelabah,
Macam askar hilang arah,
Periuk nasi tertutup sudah.

KJ jatuh UMNO kukuh,
Dalam parti no more kecoh,
Barisan Pemuda kembali utuh,
Kepada Razali mereka patuh.


KJ belah UMNO gagah,
Parpu sergah KJ gelabah,
Dihantar SMS nak bincang masalah,
Parpu just kata CAIT POORAH!!!

KJ jatuh UMNO kukuh,
Bukan kami nak cari gaduh,
Tapi si KJ memang gelojoh,
Sana sini bikin kecoh.

Do I look like a trouble maker? Denial!

Selagi KJ tak serah kalah,
Kami tetap akan belasah,
Tanpa mengira penah lelah,
Supaya UMNO kembali gagah.

KJ JATUH UMNO KUKUH,
KJ BELAH UMNO GAGAH

Thursday, October 29, 2009

NIZAR DIRASUK: Inilah jadi bila berQiblatkan kuasa

Nizar dari parti PAS jadi dia mungkin ingat tempat dia di syurga dah terjamin. Tak heranlah bila dia menukar QIBLATnya ke arah kuasa plak. Kiranya cebis jubah busuk Sivakumar pun dah dijadikan macam kelambu kaabah baru dia. Memang betul ada kerawang benang emas sama seperti di Mekah tapi jangan keliru kerana wang dan kuasa adalah kiblat dunia yang dijaja oleh shaitan. PAS kata UMNO berkiblatkan duit tapi kini PAS pula berQiblatkan kuasa pulak. Umno dah mula sedar yang dia berQiblatkan wang dan sedang cuba mengubahnya kepada perjuangan asal. Pada masa yg sama PAS pulak semakin seronok dgn Qiblat barunya.

Wednesday, October 28, 2009

NIZAR TERUS MEROYAN: DUN NIZAR MENCARUT DALAM DEWAN: Perak bermula lancar tapi jadi kecoh lepas tu



Menurut kawan kawan yang berada di dalam Dewan Undangan Negeri Perak Ipoh, Pihak Pakatan memulakan drama ala-ala hindustan dengan Sivakumar bertindak kasar pada polis.

Dia ni tak reti reti nak pulang balik harta rakyat iaitu jubah speaker, dah ada report polis pulak tu.

Bila polis mintak dia serahkan, wah jadi drama Tamil kat situ, dia kecoh meronta ronta, menggelupur macam cacing tengah panas.. ye lah masa tu banyak kamera tengah usha dia..

si sial ni punya lah desperate untuk publisiti, bila Pakatan berkumpul di luar dewan, dia buat pulak sidang media dia kata

POLIS CURI JUBAH DIA..

ish curi nak buat apa? buat lapik meja ke?


tak cukup dengan drama kat luar, si Nizar terus meroyan di luar pintu masuk dewan, terpekik terlolong lah pulak dia dengan Nga dan Ngeh... macam babi kena sula

kenapa? psal kena lalui pemeriksaan keselamatan, semua orang lalu tak menjerit , dia lalu pulak menjerit dan terpekik terlolong..

dia terpekik pasal datang lambat dan bajet dah pun dibentang...

tu lah dia datang lambat sapa suruh.. oh lupa dia ikut cakap speaker bawah pokok... entah pukul berapa dia berjanji nak bersidang entahle

mungkin dia ingat bersidang di Dewan Undangan Heritage Hotel Kot

bila dia masuk, bajet dah dibentang dan dewan pun nak ditangguh.

Si Nizar gila cuba pulak buat perangai tak masuk akal.. dia nak mula satu lagi sidang dalam dewan yang sama... siap suruh baca doa lagi tu

pas tu speaker Datuk Ganesan pun tangguhlah untuk morning tea break

termanggu manggu si Nizar haram-jadah tu

punya lah dia marah, dia tunjuk isyarat mencarut pada Speaker...

perh inilah dia perangai seorang pemimpin PAS

mana tak nye... inilah PAS

Islam tu sekadar alat

kita dah cakap berkali kali dah

tak percaya lagi ke??

Orang PAS memang macam tu

Tuesday, October 27, 2009

Video test

videoWanna see how video from phone would look like

NIZAR BUASIR: Pas one day away from ...




I think that they will simply forge a compromise and Husam will still be out in the cold. Maybe even further from the door:)

Walau apa pun, yang pastinya jarum Anwar telah menusuk jauh ke dalam hati dan jiwa PAS, kini terpulanglah kepada parti itu untuk mengeluarkan durjana tersebut dari tubuh mereka

Saturday, October 24, 2009

Melayu Bersatu cabar Pakatan Gila bukti kemampuan mentadbir

Kalau dah gila politik memang sampai bila bila akan gila. Macam dah boleh duga mesti akan ada kuda tua yang akan menyalak kata bajet 2010 yang dibentangkan semalam ada yang tidak kena. Budak Permatang Pauh sibuk salak kata bajet kali ni tidak menyentuh langsung sektor pertahanan. Ala mainan politik lama..budak Permatang Pauh tu sekadar nak tarik perhatian tentera untuk sokong geng geng Pakatan Gila ni.

Tu semua kes tak puas hati kalah kat Bagan Pinang lah tu. Allo brader (eh layak ke panggil brader? brader takde yang main jubo) kalau dah kalah tu buatlah cara kalah..Tengok pemimpin bila kalah tetap senyum dan bantu rakyat.

Budak Permatang Pauh tu mesti dok khayal dalam parlimen rasa yang dia sepatutnya bentangkan bajet semalam. Hahaha...lu mimpi jelah.

Dah berapa negeri Pakatan Gila ni tadbir, Melayu Bersatu nak cabar untuk orang orang gila politik ni buktikan kemampuan tadbir urus negeri. Jangan hanya pandai menyalak tapi macam tin kosong. Selangor yang dah sememangnya maju di bawah BN pun Pakatan gila ni tak boleh nak tahankan..apa yang ada pulak hendak dijahanamkan..

Melayu bersatu: Bajet semalam akan dikira terbaik sekiranya ada bajet untuk budak Permatang Pauh tu jadi Perdana Menteri...hahahah...sampai tua lah lu beb mimpi...

Wednesday, October 21, 2009

NIZAR TERTELAN GULI: GEMPAR:Bukti Anwar sogok RPK berjuta terbongkar



Posting ni berdasarkan komen yang kita terima dari pembaca tapi dah diolah semula untuk sedap skit


Sudah lama kita tahu yang Anwar dan RPK ni memang dua anak haram dari persetubuhan politik murahan antara cita cita Anwar untuk jadi PM dan cita cita RPK untuk jadi orang.

Ye lah Anwar tu memang dok ingat dia lah pemimpin negara terulung, cuma dia tak ingat yang dia ni suka berjubur. Kalau kau nak berjubur kau ounya pasal lah... kubur masing masing tapi kalau kau nak jadi pemimpin negara Malaysia ni, kau jangan haraplah.

Malaysia ni negara Islam, kaum Nabi Lut tak diterima jadi pemimpin di sini.

Si RPK ni pulak, dia bengang dia tak cukup power kat Istana Selangor tu... jadi dia teringin sangat nak ada pengaruh tapi perangai tak sudah, ego besar otak kecik, hati karat...marah dia kat mak bapak dia tak habis lagi... dah tua bangka pun nak berdendam jugak dengan orang yang dah mati

jadi di apun teringin lah nak jadi orang, kalau tak macam smeagol aje menjauhkan diri dari keluarga

jadi bila dia dapat jadi hero masa Anwar kena tangkap dulu, perh sukanya dia

Anwar ni pulak dia memang pakar politik wang, dia tahu kalau tak 'jaga' RPK mampus dia kena balun nanti pasal RPK ni memang does work for the highest bidder; Buktinya- Khairy Chronicles-- dimana dia dibayar RM2 juta untuk cut and paste story orang lain yang kononnya memburukkan Khairy tapi sebenarnya memui KJ dan memburukan Mahathir

Jadi Anwar ni dah memang bayar si pelacur cyber ni lama dah

Wang CIA yang datang dari duit dadah CIA di Golden Triangle via Bangkok and Danok dah banyak disalurkan ke RPK ni

yang terbaru dia telah memberi beberapa konsesi pasir di Selangor kepada kroni-kroni DAP yang juga proxy si anak raja yang kemudiannya menyalurkan wang ke RPK.

Yang kita dapat kesan ada tiga, lot PT55432-S, PT10250 dan PT30092

on average these three sites sell between 60 and 100 lorries of sand at a price of around RM300 per lorry, less costs of RM15 per truck, driver bonus of another RM10 per lorry and State levy coupon of RM20 per lorry, they still make around RM250 per lorry, kalau average 60 lori pun dah  clear RM15K per extraction lot per day

yang kita tahu RPK get 30 per cent so kira RM5K per site so that's RM15K per day

apadanlah dia tak heran apa orang nak cakap ke dia, di dapat dekat setengah juta ringgit sebulan, jual pasir aje... dan kes jual pasir di Selangor ni semakin teruk, lagi teruk dari masa BN, collection makin rendah, ye lah si Khaldi gagap tengah nak impress Anwar dengan menolong Pakatan tipu Rakyat and collect as much money untuk War Chest as possible

jadi RPK dapat lah selit sekali....

bab dia belum kenan tangkap dengan polis ni, ni aja jeng jeng jeng skit

kita tunggu dan lihat lah nanti

tak lama dah, Kes Anwar dah nak masuk court dah

jangan takut jangan risau kita tengok buktinya nanti


Prihatin - wah macam nama pena surat pembaca dulu dulu lagi

Monday, October 19, 2009

NIZAR TERENCAT: Sindrom KETIAK MASAM Pakatan






Orang dalam gambar ni semua tengah mendapat 
pendapat pakar samada ketiak mereka massam atau tidak
mungkin Anwar perlukan satu proses cium ketiak jugak

Kalau Orang Putih dia kata SOUR GRAPES tapi orang Pakatan ni kita kata KETIAK MASAM

Sour grapes ni bila orang tu cuba nak dapat kan satu benda tapi tak dapat, bila tak dapat dia kata lah benda tu tak elok dan dia sebenarnya memang tak mau pun.... biasalh nak tutup malu

Ketiak Masam ni bila orang tu orang dah tak mau dekat dengan dia pasai ketiak dia masam dan bila jadi macam tu dia kata orang lain semua bodoh...

biasa lah orang ketiak masam memang tak sedar ketiak dia masam...

tak percaya bila korang naik lif dan ada orang ketiak masam cuba tanya dia, dia sedar tak ketiak dia masam... gerenti tak sedar punya

ni lah yang terjadi kat Pakatan tipu-Rakyat

Bila dia menang pilihanraya kecik dia kata rakyat dah bersuara bila dia kalah merudum di bagan Pinang, dia kata orang Bagan Pinang Bodoh....hmmm  KETIAK MASAM  tapi tak sedar

Bila dia buat perhimpunan ramai orang datang, dia kata itu tanda Rakyat sokong dia tapi bila berpuluh ribu orang datang tengok pelancaran satu Malaysia, maka portal berita pro-pembangkan, macam Malaysian Insider yang diketuai oleh Kalimullah Hassan ( ORANG KJ) dan Brendan PEREIRA (ORANG KJ yang juga EJEN SINGAPUTA) pun carry lah story kononnya ramai pasal orang di paksa datang lah, dibayar untuk datang lah dan macam macma lagi

kira kali ni orang PR dan KJ sekali lah KETIAK MASAM

Si KJ ni memang KETIAK MASAM,  tak sedar sedar lagi yang orang dah tak nak kat dia  pasal terlalu banyak buat taik memburukkan Umno

jadi saya nasihatkan orang pakatan untuk melakukan proses CIUM KETIAK....

tapi kalau tak buat pun kami paham pasal Tok Guru N.Ajis dajh kata korang semua gerenti syurga, ye lah sokogn PAS dan Ahali PAS

utuk N.Ajis, seorang ahli politik bertopengkan agama


ISLAM SEKADAR ALAT SEKADAR ALAT


Tuesday, October 13, 2009

Datuk Bandar makes nice with media

The event started just as I sent the last posting. Oh well still late...

He asked media to go easy on City Hall

He says City Hall doing a lot to try and make it a nicer place to live.

Then he said something about Rockford Files... But I had lost him by
then...


Sent via microwave device

Datuk Bandar more than one hour late for dinner. Itinerary says he should arrive 7:45 but at 8:45 he's still nowhere to be found

Malam ni to dinner ngan Lord Mayor of KL

NIZAR GASTRIK: Lagi video keganasan penyokong PAS




Aksi baling membaling objek samapi berdarah kepala penyokong BN








Yang kita herannya bila dia menulis komen dalam blog, penyokong PAS ni pandai pulak menyebut ayt Quran lah syurga neraka lah

tapi kenapa bila di bumi nyata perangai dia seolah olah tak beringatkan Tuhan plak???

inilah jadinya bila mereka dah termakan tarbiyah politik para ketua yang menjadikan

ISLAM SEKADAR ALAT



Sunday, October 11, 2009

NIZAR MATI LEMAS: KEPUTUSAN TERKINI LIVE RESULTS FROM BAGAN PINANG

Nasruddin TONTO-wee adik Name-Wee dah tak tentu arah, TENTERA BALA hijau telah mula balik bila berita PAS kalah tersebar

tiba tiba Bagan Pinang lengang

keputusan  tidak rasmi terkini

LIVE UPDATE: Please refresh regularly


TANPA UNDI POS PUN KITA MENANG!!!





                                        BN                   PAS                 Rosak          Majoriti
undi pos                          3521                   601                  54                  2920

bradwall                           215                      90                   7                     125

sua betong                        371                      149                 9                      222

Easton                              136                       78                  1                       58

siliau                                  349                     113                 14                    236

atherton                             236                      91                  1                      145

Bagan Pinang                     1309                    578                                         731

Sri Rusa                             767                     304                 -                       463

Teluk Kemang                   1109                  563                   -                      546



TOTAL                                          5446


MAJORITI TANPA UNDI POS       2526!!                                                                   

* NA = Not available yet

Nizar pengsan

Nizar sakit jantung: inilah muka orang Bangga Ibadat

Nizar terkincit: umno terus berkempen

NIZAR LIWAT ANWAR: Mari kita dengar Anwar mencarut




N.Ajis kata Tuhan pun mencarut

hah apa lagi Anwar pun ikut lah

dia kan pengkhianat tahap dewa pokemon

tuan tuan, puan puan, adik akak dengar sendirilah









NIZAR PELUK MANJA PARPU: PAS menipu pengundi tua- kata hari undi ditangguh




Muslimut PAS pergi rumah ke rumah dan membohong pengundi tua denganmeyebarkan berita palsu yang hari mengundi sudah ditangguh.

Tak dapat disahkan berapa ramai warga emas yang tertipu

inilah yang terjadi apabila

ISLAM SEKADAR ALAT




NIZAR JAHANAM: PAS merasuah pengundi dengan wang palsu


GEMPAR BABI: PAS BUAT LAKNAT
Beberapa penyokong totok PAS telah ditangkap kerana mengedar WANG PALSU di tiga buah estet mereka menyamar sebagai pekerja pilihanraya Barisan Nasional dan mengedarkan wang palsu bersama gambar Tan Sri Isa Samad
WANG PALSU YANG DIEDARKAN OLEH PAS 
BERSAMA NAMA DAN GAMBAR CALON BN
Tujuan mereka ialah untuk menimbulkan kemarahan pengundi India yang dipercayai telah mengubah fikiran dan kini akan menyokong calon Barisan Nasional, Tan Sri Isa Samad. Mereka telah ditahan polis atas kesalahan di bawah Akta Pilihanraya kerana kesalahan menyogok pengundi dengan rasuah dan juga Akta Bank Negara Malaysia kerana kesalahan memiliki Wang Palsu. Inilah tahap terdesak PAS kerana gagal menembusi minda pengundi tempatan di Bagan Pinang yang rata rata lebih menerima kempen positif Barisan Nasional yang lebih menjanjikan pembangunan dan perpaduan nasional. Inilah yang terjadi apabila PAS memperlekehkan ajaran Junjungan Besar kita Nabi Muhammad S.A.W, dan menjadikan ISLAM SEKADAR ALAT


NIZAR JAHANAM: Lagi gambar Militan PAS mengganas di Bagan Pinang




Ini lagi bukti MILITAN DAN PENGGANAS PAS bertindak luar kawalan di Bagan Pinang

mereka menghalang lalu lintas dan cuba memukul pemuda Umno yang datang untuk menghalang MILITAN DAN PENGGANAS PAS dari terus bermaharajalela




lihat bagaimana mereka bersedia dengan menutup muka dan membawa kayu




ini belum lagi TENTERA MERAH PAS yang memang terlatih untuk memukul dan kerap berlagak sebagai gengster teratur di semua markas PAS di setiap pilihanraya kecil




Walaupun bilangan jentera Umno ramai, tetapi secara amnya mereka berdisiplin dan mendengar arahan pemimpin

mereka bersurai bila diarah polis

tetapi PENGGANAS DAN MILITAN PAS tidak begitu mereka terus menerus melakukan provokasi terhadap jentera Umno dan Barisan Nasional

harapan mereka agar Umno dan BN termakan umpan mereka dan tercetuslah kekcauan

mereka mahu kekacauan berlaku untuk menggangu kelancaran pilihanraya dan mungkin menangguhkannya..

dalam keadaan terdesak di mana mereka sedang menghadai kekalahan yang semakin nyata, PAS menggunakan taktik keganasan dan politik jalanan seperti yang diajar oleh Anwar Ibrahim

Pemimpin PAS pula kini dikabui oleh kuasa dan sanggup melakukan apa saja untuk menang
pada mereka

ISLAM SEKADAR ALAT




NIZAR JAHANAM: Militan PAS perosak harta benda




Kau tengok ni habis jahanam harta benda pemuda pekerja pilihanraya PAS

aku tahu orang PAS akan cakap ini perkara kecil





pada dia ini perkara kecil kerana N.Ajis dah ajar dia orang Umno ini kafir






bila doktrin ini dah masuk kepala, darah orang umno ke nyawa orang umno ke, hartabenda orang umno ke
tak de nilai pada dia






inilah bahayanya ajaran sesat N.Ajis ini

N.Ajis mengajar orang PAS riak dan bagga dengan Ibadat
Makhluk Allah yang paling bayak beribadat dan paling riak akan ibadatnya ialah Iblis
kamu fikir sendirilah dimana pentingnya ibadat
dan apa pentingnya adab
Junjungan kita, Nabi Muhammad S.A.W, Rasulullah yang juga kekasih Allah diutus untuk melengkapkan adab

kalau kita tidak pentingkan adab, apa ertinay Islam kita

jangan lupa Syurga milik kita bukan kerana ibadat, bukan kerana amalan

ia milik kita jika Allah katakan iya selepas Rasulullah memberi syafaat

keganasan yang kita lihat di Bagan Pinang menunjukkan bahawa PAS buakn ikhlah mendalami dan memperjuangkan Islam

pada pemimpin PAS,

ISLAM SEKADAR ALAT




NIZAR JAHANAM: Lagi keganasan MILITAN HIJAU di Bagan Pinang

Kali ni PENGGANAS DAN MILITAN PAS menarik dua buah motosikal pemuda umno yang lalu di depan markas mereka dan membelasah penunggang dan pembonceng....

kesalahan mereka?? Mereka penyokong Umno

korang tengoklah sendiri video ni




mengapa mereka dipukul???
sebab N.Ajis ajar yang Umno itu kafir
orang kafir darahnya halal kalau dia menentang PAS... bukan mnentang Islam tapi menentang PAS

ye lah agama PAS kan lebih tinggi dai Agama Islam

kalau tidak masakan N.Ajis boleh menjanjikan syurga bila masuk PAS
orang Islam kena tunggu syafaat Nabi, tapi orang PAS dah awal awal diajar mereka lah yang terbaik
mereka diasuh membenci orang Umno
mereka dididik untuk mengganas dan menghalalkan cara asalkan menang
ini bukan Islam ini berlaku bila pemimpin PAS memperlakukan

ISLAM SEKADAR ALAT

NIZAR JAHANAM: Militan Hijau mengganas di Bagan Pinang



Tengoklah sendiri apa dah jadi pada anggota polis ini apabila dia cuba nak meleraikan ketegangan antara PAS dan Umno

kau boleh tuduh Umno yang buat hal tapi bukti ada kat sini




kau boleh tengok sendiri macamani si TONTOwi ketua pengganas PAS cuba nak halang polsi dari ambil tindakan keatas orang nya yang berada dalam kereta MyVI kelabu yang telah memukul kepala polis ni sampai berdarah




nak tahu pilis ni siapa, dialah pemandu kepada ketua polis Negeri Sembilan...




hai kalau pemandu ketua polis pun dia sesah semacam... orang macam kita lagi lah dia pukul tak ingat punya

inilah yang terjadi bila penyokong PAS diajar yang Umno itu kafir

Inilah yang terjadi bila pemimpin PAS mengajar yang darah orang Umno itu halal




inilah yang terjadi bila orang PAS diajar mereka lah yang terbaik kerana pakai kepiah dan sembahyang tak tinggal

inilah yang terjadi bila orang PAS bangga dengan ibadat dia

Inilah yang terjadi bila pemimpin PAS menganggap

ISLAM SEKADAR ALAT




NIZAR URUT KAKI PARPU: Seloka Rakyat - mari mengenali Anwar Ibrahim

recording ala-ala katun jepun



Nizar pengkhianat live: motor budak umno jahanam

Nizar live bagan Pinang

3:15am Keadaan agak reda. Dua motor pemuda umno rosak. Satu masih
berada dalam tangan militan hijau Pas
Beberapa pemuda umno dikhabarkan cedera. Seorang dikatakan disimbah
asid dan kini di hospital
Ketegangan dijangka berterusan hingga pagi

On location live: flashpoint

Live. Flashpoint. On location

NIZAR LIWAT ANWAR: PAS ditangkap edar wang palsu di Bagan Pinang



GEMPAR BABI: PAS BUAT LAKNAT






Beberapa penyokong totok PAS telah ditangkap kerana mengedar WANG PALSU di tiga buah estet

mereka menyamar sebagai pekerja pilihanraya Barisan Nasional dan mengedarkan wang palsu bersama gambar Tan Sri Isa Samad


WANG PALSU YANG DIEDARKAN OLEH PAS 
BERSAMA NAMA DAN GAMBAR CALON BN

Tujuan mereka ialah untuk menimbulkan kemarahan pengundi India yang dipercayai telah mengubah fikiran dan kini akan menyokong calon Barisan Nasional, Tan Sri Isa Samad.

Mereka telah ditahan polis atas kesalahan di bawah Akta Pilihanraya kerana kesalahan menyogok pengundi dengan rasuah dan juga Akta Bank Negara Malaysia kerana kesalahan memiliki Wang Palsu.

Inilah tahap terdesak PAS kerana gagal menembusi minda pengundi tempatan di Bagan Pinang yang rata rata lebih menerima kempen positif Barisan Nasional yang lebih menjanjikan pembangunan dan perpaduan nasional.

Inilah yang terjadi apabila PAS memperlekehkan ajaran Junjungan Besar kita
Nabi Muhammad S.A.W, dan menjadikan

ISLAM SEKADAR ALAT




Saturday, October 10, 2009

NIZAR GIGIT TELINGA PARPU: Pemandu Ketua Polis N9 pun kena pukul dengan orang PAS








Apa nak jadi ni?

Pemandu Ketua Polis Negeri Sembilan pun kena pukul dengan Tentera Hijau yang tak terkawal

itu pemandu ketua polis

kalau orang biasa entah macamana lah kena lanyak..

inilah bila penyokong PAS dah taksub dengan ajaran sesat N.Ajis

dia ingat orang yang bukan PAS semua kafir hah bila dah kafir dia boleh lanyak ajelah ikut suka bapak dia

yang peliknya parti dalam Pakatan masih sokong lagi parti yang ekstrem ni

inilah parti yang merosakkan imej Islam

pukul sana pukul sini tapi konon bawa nama Islam

susah nak ditegur lagi sebab pada dia


ISLAM SEKADAR ALAT



VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan