Monday, February 15, 2010

Kerajaan Komunis DAP batalkan perarakan Maulidur Rasul

Ni hah dia... pemimpin ala khalifah konon
 LGE nak membohong lagi ke?
apa lagi nak deny??

kau suruh baak kau deny dalam blog dia kan..

habis ni menatang ape???




Apa lagi yang kau nak deny ha??? PEMBOHONG!!

sape sapa yang bodoh tak reti lagi ...baca betul betul'
'ini surat mengenai sambutan maulidur rasul peringkat negeri
dia dah batalkan perarakan yang dah menjadi lazim dari zaman tok nenek kita

kenapa tak batalkan tarian singa ke naga ke tarian apa lagi ke???

ade pulak tu wahabi wahabi yang cuba cakap maulidur rasul ni bukan perayaan Islam..

tak pe nanti bila kau di padang mahsyar kau mintak lah Syafaat dari LGE ye

you think your prayers and doa can even make up for one breath that Allah grants you in this life ke???

6 comments:

  1. Kita orang Islam tidak di galakkan berarak tetapi kalau dah nak teruskan boleh lah ta jadi kesalahan. Di Pulau pinang bukan tak boleh adakan perarakan tetapi di ganti dengan Majlis Perhimpunan Ummah.

    ReplyDelete
  2. traditional Islam is the bestFebruary 15, 2010 at 11:15 AM

    habis selama ni kita berarak tu tak elok ke? ulamak mana pulak cakap ni, mesti ulamak wahabi yang tak senang dengan mulainya Rasulullah pada mata umat Islam

    ReplyDelete
  3. tersangat baik kalau kita adakan Perhimpunan Ummah di Mesjid atau pun di tanah lapang dari berarak di atas jalan. Ini bukan wahabi. Baca lah dan buat kajian kerana Islam itu luas pandangan. tetapi pandangan yang baik

    ReplyDelete
  4. apa salahnya berarak dan buat perhimpunan Ummah??
    ape yang tak elok sangat berarak tu??

    it is a show of unity and strength

    kalau nak cari negative aje memang boleh

    ReplyDelete
  5. tak pe biarlah kelebihan Islam di hakis dan dinyahkan sedikit demi sedikit
    yang sedihnya orang yang mengaku Islam yang beri justifikasi kenapa OK dibatalkan perarakan Maulidur Rasul

    nanti kalau bala turun, apa cakap pun tak guna

    Orang Penang, anda semua mesti perjuangkan hal ini, jangan nanti nasi dah menjadi bubur baru nak sedih

    ReplyDelete
  6. Yang hamba musykil... masa perayaan Krismas 2009 dan sambutan tahun baru 2010 di Pulau Pinang yang ternyata ada kekacauan dan gangguan lalu lintas di perhimpunan yang dianjurkan... sampai polis dengan RELA kena serang akibat tak terkawal keadaan... tak dibatalkan pulak? Perarakan Maulidur Rasul yang tak pernah ada kes keganasan yang dibatalkan...

    Inilah dia kaum kafir harbi yang memperbodohkan orang Melayu-Islam di buminya sendiri. Malang nasib bangsaku...

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan