Wednesday, November 24, 2010

Jenglot pertama menjadi ulamak. - pertikai tarikh raya haji


Parti Selam SeMalaysia (PAS) telah berjaya melatih se-ekor jenglot untuk menjadi ulamak setelah beberapa tahun berulang alik ke alam khayalan yang didiami oleh jenglot tersebut.

Dikenali sebagai IsapRais, jenglot tersebut dikatakan sejenis parasit yang akan menghisap darah sesiapa saja yang datang dekat dengannya.

Setelah belajar melalui angan-angan kini jenglot tersebut telah dinaikkan tarap kepada ahli majlis Pakatan kepala besar serban besar sebagai ahli falok Am sedunia.

Kini pakatan kepala besar serban besar akan menggunakan kiraan jenglot ulamak sebagai mutakhir dalam menentukan tarikh raya pusaa, raya haji, awal muharram, tarikh pilihanraya dan juga tarikh selamat untuk meliwat, maaf, tarikh selamat untuk melawat pembuat kopi....

Maka gembiralah jenglot itu dan dengan berbekalkan ilmu angan angin dia pun kentutlah dengan busuk di alam maya.

Jenglot ilamak ahlul bahlul falok Am sedunia IsapRais pun dikatakn begitu seronok dua ronok dengan pangkat baru hingga ters meneruk mematuk papan kunci macam ayam gelojoh jumpa taik.

maka keluarlah patwa berbau kunyit yang pertama...iaitu dunia ini sebenarnya ada dua ckarawala dan katanya ahli falak biasa tak belajar ilmu angan angan yang cukup maka itu mereka sudah silap tengok ckarawala.

kata jenglot IsapRais (Bila Isap Rais Isap Anwar kata mmmmmmm....Isap biar sedap)

Menurut Jenglot Isap, cara paling betul untuk melihat anak bulan ialah sambil menghisap dan melihat dari celah kangkang.

"Celah kangkang baru terang, bodoh," kata jenglot isap.

4 comments:

 1. Salam,

  Aduiyai...apo nak jadi dongan anak Jelobu nih....

  ReplyDelete
 2. HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 3. Mai la penang kami ada banyak gay,,yg tua ada yang muda ada,,gay yang gila nak jadi PM pun ada.

  ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan