Friday, June 4, 2010

Misteri: Teresa Kok jalan jalan bawak siapa ni???

Gambar gamvbar ni semua aku dapat dari GAP,  inilah bukti yang exco DAP ni berjalan jalan di China... melawat world fair


kalau duit sendiri pergimampuslah, aku tak heran nak letak sini, ini bukan blog jalan jalan cari makan

tapi ni dia ke sana dengan duit rakyat untuk cari pelaburan, kononnya lah



dulu mengata kat BN perabih duit berjalan luar negara tapi sekarang dia pulak lebih ...

ni bukan rupa cari pelaburan, ni rupa makan angin

aku ni pun pernah juga travel for business, selalunya sampai pagi sebelum meeting, dan balik flight pertama lepas meeting terakhir... ni private sector lah

habis kalau cakap macam terrer yang pembangkan lebih efisyien, tak perabih duit rakyat, tak seleweng,... ni apa?



waalu satu sen pun kamu pakai untuk berseronok, ini duit rakyat

kalau kau pun sama korup jangan berlagak suci

siap ambik gambar dengan patung babi lagi

yang herannya kalau pergi world fair kenapa ambik gambar dengan patung babi tapi tak dengan pavilion Malaysia, kau tak banggan ke jadi rakyat Malaysai Kok oi...

dah lah berjalan guna duit rakyat Malaysia tapi tak bangga jadi rakyat Malaysia... cehhh



oh ya, soalan di tajuk tadi.. siapa perempuan bertudung tu, rapat semacam aje dengan Teresa... samapi posing sekali dengan patung babi.....


GAP macam perli kata ini kakak Teresa Kok,  betul ke kakak dia... muka ada pulak iras tu

13 comments:

  1. cuba siasat siapa pompuan pakai tudung tu..kalau itu kakak si babi betina ni,sedap la bantai DAPigs nanti.

    ReplyDelete
  2. Ha..ha.... :(

    Ari Jumaat X nak ketawa panjang2....:)

    ReplyDelete
  3. x relevan nak siasat buat apa pompuan pakai tudung tu? Yg penting kena siasat berapa juta duit rakyat kena kikis dgn teresa kok sucker tu? apa la hampa ni...objektif dan fokus la sikit... lantak pi la kakak dia pakai x pakai tudung ke....

    ReplyDelete
  4. apa salahnya teresa kok pi berjalan2 makan angin? kan dah lama dia kuat kerja utk parti? hampa yg dok buat kerja kuat utk parti, dari dulu dok berdemonstrasi sampai makan asap, buih sabun, kena sumbat dlm lokap & tinggai anak bini merana berhari2, pi la mintak kat parti nak pi makn angin jugak. hampa lebih berhak!!!! kahkahkah

    ReplyDelete
  5. Suka hatilah Theresa nak pg manapon, itu Khir Toyol pg Disney bawak org gaji sekali ko ada soal ke, poorah.

    ReplyDelete
  6. ko boleh blah la dgn melayu ko tu...mati besok,macam la malaikat tny dalam kubur nanti,apa 'bangsa' kamu???

    ReplyDelete
  7. la aku mati2 ingatkan tadi tu logo Calrsberg. maka aku pun berkata dalam hati " pemilik blog ni dah sasau ker duk iklankan beer plak ". bila tengok sekali lagi baru aku nampak betui2, rupa2nya Pasberg dan bukannya Calrsberg. tapi bunyi " berg " tu duk ada juga.

    boleh xplain kut. apsal kau buat cam tu. apa yang tak kena dengan Pas. yang aku tau Pas kuat duk keriyau islam sana sini. sikit2 Takbir.

    ReplyDelete
  8. Yang Toyol tu pergi Disneyland bersama keluarga dengan 1st kelas ats duit siapa? Bodoh

    ReplyDelete
  9. Mungkin Teresa belajar dari Khir Toyo.

    Tapi kalau dah bawa pegi Disneyland satu family siap bawa orang gaji.. semua tu ok la pula kpd penyokong bodoh BN/UMNO.

    Itu baru Disneyland.. kau orang tak tahu lagi lain trip yang di pergi bawa family GUNA DUIT RAKYAT SELANGOR.

    OTAK ADA AKAL KA UMNO/BN?

    ReplyDelete
  10. tak kisah lah sapa-sapa, khir toyo ke, teresa ke tu immaterial. yg salah tetap salah. Boleh tak for once, kita condemn ahli ahli politik yg abuse their position. Cukuplah sokong buta tuli..sedarlah pengundi-pengundi malaysia semua. kalau kita approve/sokong/lepas pandang apa yg salah pemimpin pujaan kita buat, maka selama-lamanyalah dia org berleluasa. Use your voting powerlah, dont let them took you for granted. Pesanan ikhlas utk penyokonh buta tuli BN dan juga PR.

    ReplyDelete
  11. Saya sokong ape yang tuan punye blog ini tulis.

    Artikel mengenai melayu harus diperbanyakan lagi penulisannya ibarat bak kata pepatah "mata pena lebih tajam daripada mata pedang".


    salam ziarah,

    http://www.gadismelayuboleh.com

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan