Friday, September 11, 2009

Bagan Pinang: Ada yang tidak enak didengar??

Bila agaknya tarikh pilihanraya kecil DUN Bagan Pinang? Tak apalah kita serahkan pada SPR yang lebih bijak dalam menentukan tarikh tersebut. Kita bukan orang yang jenis suka mencari salah orang di dalam membuat keputusan dan kita selalunya taat dalam menerima keputusan. Bukan macam pihak yang satu lagi tu yang kalau boleh nak keputusan yang ikut kehendak dan kemahuan dia orang. Gila dan tak waras macam tulah selalunya.

Khabarnya parti politik dah mula bergerak di Bagan Pinang hingga dah menjelajah ke kem tentera. Kalau nak masuk kena ketuk pintu..soalnya siapa yang ketuk dan siapa yang buka pintu? Kalau kasi biawak masuk ke dalam reban dah kira kes bahaya..Siapa agaknya tuan punya reban yang baik hati tu???Itu yang aku dengar entah betul entah tidak..Namanya pun perkhabaran..Bukan fitnah pasal kita tak pandai nak fitnah macam geng tu..Siapa nak jawab perkhabaran ni??

-nujum pak belalang-

2 comments:

  1. anak kepada calon pas yang kerja di Kem tentera itu .. pangkatnya Kapten.

    ReplyDelete
  2. Biarlah rakyat menentukan, yang kita dok sibuk sangattu kenapa. saper yang menang kita terima sajalah. Kalau teror sangat, mintak jadi ahli kempen yang rasmi. Dia ni entah apa professionnya yang beriya-iya sangat tu...

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan