Monday, September 28, 2009

Nizar Sesat: Nik Ajis buat gila lagi


Orang kata pujian itu adalah satu bala, 
inilah bala besar yamg menimpa Nik Aziz 
setelah menerima pujian melangit 
dari penyokong dan peminat
sokongan yang membawa rebah


Setahu kita lah yang belajar agama di sekolah yang diiktiraf kerajaan, hal Ibadat dit erima tak terima hak Allah semata mata, tak ada pulak Nabi berani nak kata doa orang semnbahyang orang tu tuhan terima ke tak terima,

malah ada pula kisah perompak masuk syurga kerana doa bulan Rejab - nak menunjukkan yang tuhan tu terima doa orang jahat.

Ada juga kisah orang jahat yang bila matinya jenazah diiringi oleh malaikat bagai lautan kerana doa bulan Rejab... ini Nabi sendiri kisahkan dan terangkan pada para sahabat


N.Ajis siapa nak kata doa dan sembahyang Datuk Ibrahim Ali ni tak diterima Allah???

Aku ingat orang tua ni memang dah hilang akal...

ni dia ceritanya di Sinar Harian .. Bukan Utusan dan Berita harian

BTW, bila Nik Aziz nak saman Utusan ni???


11 comments:

 1. macam cilaka lah poster lu tu

  tak de kerja lain ke

  ReplyDelete
 2. lu tu pandai sangat ke Islam hah
  Nik Aziz tu orang cerdik pandai lah
  dia tahu apa yang dia cakap

  ReplyDelete
 3. pergi mampos lah lu orang Umno, pencacai Umno
  taik taik taik
  babi babi babi

  ReplyDelete
 4. nik najis tu sarban aje putih.

  tapi hati dia hitam.

  manakan tak hitam, semua orang islam yang bukan ahli PAS di-kutuk nya, di-keji nya dan sebagai nya yang buruk dan negative.

  apakah ini yang kita kata sifat ulama pada nik najis.

  nik najis sebenar nya adalah jelmaan syaitan yang mana kerja syaitan hanya lah memecahabelahkan dan mendorong mausia pada kesesatan sesuai dengan firman Allah " ALAMAHAD ILAIKUM YAABANI ADAMA ALA TAKBUDUS SYAITAN INAHU LAKUM ADUWUN MUBIN WA'ANI BUDUNI HADZA SIRATUN MUSTAKIM"

  erti nya : ingat lah wahai anak cucu ADAM bahawasa nya musuh kamu yang nyata adalah syaitan yang di-rejam dan mohon lah pada ALLAH di-tunjukan pada jalan yang lurus.

  ITU LAH NIK AJIS YANG SENTIASA MENYELINAP DI-DALAM HATI AHLI PAS dan PKR DAN PR UNTUK MEMBUAT PERKARA-PERKARA YANG BERTENTANG DENGAN AJARAN ALLAH DAN RASUL NYA.

  CONTOH NYA, "MASAKAN ALLAH MENCARUT "

  YANG MENCARUT DAN KURANG AJAR ADALAH NIK NAJIS "ULAR DALAM SEMAK" PARTAI ANGKATAN SYAITAN ( P A S )SEDANGKAN AYAH/IBU KITA TIDAK PERNAH MENDIDIDIK KITA BERCAKAP BOHONG DAN MENCARUT JAUH SEKALI DARI MENGATAKAN ALLAH MENCARUT.

  SAYA RASA AYAH/IBU SAYA LEBIH ALIM DAN LEBIH MULIA BEBANDING DENGAN NIK NAJIS.

  ReplyDelete
 5. haha .. sesat dah orang tua nik ni ..

  yang anon atas tu ngape? gila taksub ..

  ReplyDelete
 6. Nik Aziz sudahpun menjadi liabiliti pada PAS tapi DAP memang suka pada N.Ajis sebab he makes PAS look stupid, macam boleh dicucuk hidung.. that's wy chinese and indians who do not like BN will continue to pangkah PAS, becausedia tahu pas tak cukup cerdik nak tubuhkan negara Islam,

  Negara Islam is a more real prospect under BN...

  ReplyDelete
 7. INI ADALAH MESEJ PERIBADI UNTUK TUAN. MOHON TIDAK DISIARKAN DALAM BLOG.

  Kita semua ingin melihat Barisan Nasional menang di Bagan Pinang sekaligus menyampaikan mesej bahawa Pakatan Rakyat boleh dikalahkan dan bukan kebal. Kemenangan ini juga boleh digunakan untuk membangkitkan semangat di kalangan ahli-ahli parti yang merosot sejak PRU12, sekaligus memberikan mereka harapan untuk menghadapi pilihanraya umum akan datang.

  Sementara isu calon dan sebagainya adalah penting, saya percaya ia lebih mudah ditangani dalam keadaan parti adalah kuat. Sekiranya Barisan Nasional terus kalah dalam pilihanraya kecil, apa saja yang kita lakukan akan diperlekehkan oleh lawan. Semangat penyokong-penyokong Barisan Nasional perlu dikembalikan melalui pilihanraya kecil Bagan Pinang.

  Atas semangat itu, marilah kita memberikan sokongan dan tidak menghentam sesiapa sahaja yang akan diumumkan sebagai calon Barisan Nasional ini. Saya juga memohon kita untuk melakukan “gencatan senjata” dan tidak mengkritik pemimpin atau parti sepanjang tempoh kempen pilihanraya Bagan Pinang.

  Marilah kita mendidik semua pemimpin dan penyokong Barisan Nasional untuk mendahulukan kepentingan parti, demi masa depan kita semua. Terima kasih atas sokongan Tuan.

  ReplyDelete
 8. KAMU SEMUA TELAH MENJADI HAMBA KEPADA PARTI POLITIK
  PERBETUL KAN BALIK AKIDAH KAMU DENGAN AJARAN ALQURAN DAN ASSUNNAH
  JDI LAH UMAT MANUSIA YANG SENANTIASA BERMUHASABAH TERHADAP DIRI
  JIKA BTUL NIK AZIZ SETERUK ITU
  CUBA KAMU BERHADAPAN SENDIRI DENGAN DIA
  KAMU TGK SENDIRI PERIBADI DIRI BELIAU
  TGK SENDIRI RUMAH BELIAU
  CUBA KAMU BERBINCANG HAL2 KEAGAMAAN DENGAN BELIAU BRU KAMU TAHU SEJAUH MNA ILMU KAMU DAN DIA... ASSALAMUALAIKUM

  ReplyDelete
 9. nIK AZIZ NI LA HAMBA POLITIK SEBENARNYA..POLITICING ANIMAL..LAGI AFDAL KALAU DIA DUK DIAM 2 JADI IMAM MASJID LAGI BAIK. NTAH APA2 YANG KELUAR DARI MULUT DIA SKARANG NI.. NAJIS SEMUA.

  ReplyDelete
 10. lucu lucu lucu....hehehehehehehehehehehe

  ReplyDelete
 11. angkat bakul sokmo............

  ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan