Sunday, May 16, 2010

Bekas pegawai Kemas kata Haron Din bodoh

Seorang bekas pegawai Kemas yang pernah menjadi calon Barisan Nasional pada pilihanraya umum 1974 telah melemparkan tuduhan kesat terhadap tokoh ugama negara, Datuk Haron Din.

Haron Din telah menyatakan bahawa pemimpin politik bukan Islam tidak boleh menggunakan Kalimah Alaah semasa berkempen kerana pada pendapatnya kalimah tersebut adalah suci dan hana boeh digunakan oleh orang Islam yang faham tentang keesaan dan kemuliaan Allah.

Apabila ditanya tentang kenyataan Haron Din tersebut, bekas pegawai kemas yang meletakkan jawatan akibat tidak dinaikkan pangkat berkaa: Itu jawapan dia (Haron Din), saya tetap kata boleh (pemimpin politik dari golongan orang kafir menggunakan Kalimah Allah untuk berkempen).

Nama pegawai kemas tersebut ialah N.Ajis Nikmat. Beliau kini mengaku dirinya sebagai tok guru dan pernah di satu ketika diberi pangkat sebagai wali terompah oleh bekas Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

N.Ajis kini dikenali telah dinaikkan lagi pangkatnya ke tahap wali selipar

menurut Tuan Guru Lah, N.Ajis sebenarnya telah mencapai tahap sesat kerana ajarannya tidak lagi berlandaskan Islam sbaliknya menurut nafsu politik dan dendam kesumat akibat tidak dinaikkan pangkat sebagai pegawai Kemas dulu.


Untuk baca lebih lanjut sila Klik di SINI dan SINI, dan SINI

klik SINI kalau nak baca mengapa Tuan Guru Lah kata N.Ajis itu Wahabbi yang sesat lagi menyesatkan

lagi kenyataan Tuan Guru Lah tentang N.Ajis

dan SINI

13 comments:

  1. Tulah..biar UMNO terima balasan kerana nak merendahkan Tok Guru. Anjing2 banjingan ni tak payah nak menyalak utk mintak diberi makan.

    ReplyDelete
  2. La guru tadika rupanya....ingatkan ulama besar..

    ReplyDelete
  3. Patut pun fatwa dia selalu diguna pakai oleh juak pas yang bertaraf murid-murid tadika.

    ReplyDelete
  4. cian nye kat guru tadika ni....kata taraf ulama rupanya tarak penyemak mata memandang...buat semak je..Pegilah ngajar tadika balik..

    ReplyDelete
  5. ooooooooooooooooo....... guru tadika!!! harap2 umno dapat balasan setimpal...

    ReplyDelete
  6. Morons like Perkasa talk about sacrificing. We have as yet to hear what sacrifices they are speaking about. Today, Malaysia is ruled by a single regime not so different from Burma. They call themselves UMNO. In fact, Malaysia has been under Emergency Rule for the past 40 years. Still in a state of Emergency Rule.

    ReplyDelete
  7. Bodoh punya melayu babi……….

    Baik balik ke tanah melayu la. We are natives of Sabah and Sarawak land - buat apa kamu punya orang datang sini menjajah kita oh?

    Kita tak suka kamu orang datang sini mengorek sumber petroleum tanah kita - this Sabah and Sarawak land not belongs to your malays.

    Get out from Sabah and Sarawak la!

    Bodoh melayu babi!

    ReplyDelete
  8. Know what malay pig? A suck babi hutan pendatang from Indonesia, pencuri of Tanah Orang Asli, should be caught by all the Chinese whom you have insulted.

    They will then pack you in a pig basket, parade you round Chinatown in KL, to let the Chinese pelt rotten eggs, throw shit and pour all the pig shit from the nearby pig farms on your head.

    Then let them take you out of your pig basket and roast you over an extremely hot fire until you become barbecued pork. After that chop your stinking carcass and leave it in the streets of rural for all those vultures and crows to feed on. Good riddance to bad rubbish.

    Why only malays? You think this country is yours alone? What has the government really done for the pribumis and the Orang Asli? Look at how Umno has screwed up Sabah Indonesians and Filipinos getting citizenship and enjoying the same benefits as you the moment they hop off the boat!

    You go ask the government to stop all that then I will stop thinking you are speaking through your asshole.

    Podah! You are nothing but a chauvinist malay pig like the rest.

    It seems like Malaysia is still not ready for globalisation because of a bunch of anti-social racist morons like you. Our country already independent for so many donkey years but sorry to see still got such shortsighted moron like you.

    Bangsa melayu failed in the past 30 years with lots of help from Umno but still failed! Then they blame the Chinese cheat la, marginalise them la, this la that la……….so much excuses! If you are pariah, forever you are pariah!

    If you malay pig race lazy, no matter how much with the government help, it will back to square.

    For me, I just speak up what I had observed and not like the malay race who is always jealous about other race success. Bad hearted.

    What the hell you ask all the Chinese to get out from Malaysia in your comment post? It is proven you are another racist moron bastard!

    Malay failure is the fact! It has been happened since 30 years ago and not just now. If you keep on denying it proven again you are just another loser or hypocrite!

    Truth - what is so proud of asking Chinese to be like your kind of robbers, liars, cheaters in Malaysia? Kaum tongkat yang langsung tak tahu malu! Yes, you motherf***ker are stupid, lazy, fanatic, thus you need tongkat forever! Dick head!

    Kaum tongkat still can survive in most of the zoos overseas. See the UPM red shirt "Orang Utan". At least they could be the laughing stock to this world.

    If malays with 50% population in Malaysia none of them success, then I reckon you jump to the sea. That so!

    Once again, with you racist pig moron, Malaysia wouldn't go far as far as globalisation is all about!

    You are truly one of those Umno babi hutan with shit plastered all over your brain and fulfilling Hang Tuah policy in reverse! With babi hutan like you whose brains are filled with tahi babi - it would be melayu akan hilang di dunia!

    ReplyDelete
  9. CINA CELAKA ni dah LAMA Xsuka ngan KETUANAN MELAYU..
    LUPA ke siapa punya angkara hingga terCETUSnya 13 Mei’69??
    SIAPA yg NAFIkan ISLAM & BAHASA MELAYU sebagai TOP PRIORITY??
    SIAPA mula TIMBULkan kecoh hingga terjadinya OPS LALANG??

    NAJIB.. susukan ar MELAYU, BUMI & INDIA lagi BAGUS dari dok jaga BABI HUTAN ni!

    ReplyDelete
  10. sedara kena belajar dengan lebih lagi kot???
    Dalam Islam ada Khilaf, Ijtihad dan Qias.
    Belajar benda2 nie dari tok guru yang sedara percayai.
    Perkara yang bukan asas (cabang) tak perlu dipertikaikan. Semua pendapat boleh di terima sebab ianya tak melibat kan akidah.
    Sebab tu ada 4 Mazhab utama dalam Sunnah Wal Jamaah.
    Keempat-empat pendapat 4 imam besar ini tidak menyalahi antara satu sama lain.

    wallahualam...

    ReplyDelete
  11. kalau ada khilaf kenapoa Nik Aziz cakap orang lain bodoh... lu pikir la sendiri

    ReplyDelete
  12. kenapa disebut ada khilaf??
    Memang ianya sebenar-benarnya khilaf.
    Sila beri kan bukti yang kukuh kenyataan TGNA cakap orang lain bodoh. Saya tak jumpa plak.
    Perkara Furuk tak baik dijadikan perkelahian, cukup lah sekadar memberi pandangan masing2.
    Ianya tidak melibatkan soal AKIDAH.

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan