Sunday, May 9, 2010

Zuraidah Kamarudin hina Sultan Selangor - lucutkan aje kerakyatannya

Ketua Wanita Bebal PKR, Zuraidah Kamarudin telah menghina Sultan Selangor tahap dewa... kenapa aku cakap macam tu??


sebab betina bebal ni sibuk nak suruh isteri PM, Datin Seri Rosmah untuk minta maaf pasal ada orang letak iklan menggelar dia wanita pertama (first lady) Malaysia... kata dia ini sama tahap dengan derhaka...

Oi bodoh.... pertama sekali Iklan yang kata Rosmah first lady....bukan Rosmah yang gelar diri dia sendiri

kalau nak suruh mintak maaf, suruh lah orang yang letak iklan tu mintak maaf

kalau kau rasa kesilapan protokol sebagai derhaka, macamana pulak dengan Zaid Ibrahim yang teran gterang memperlekhkan titah Tuanku Sultan Selangor...

Yang ini kau tak suruh minta maaf pulak

pada aku ini adalah penghinaan yang paling besar buat Sultan Selangor kerana si Zuraidah bebal ni mengiyakan Zaid Ibrahim tapi menyalahkan Rosmah yang tidak terlibat dengan iklan tersebut

kalau memperlekehkan titah tuanku bukan derhaka apa lah maksud derhaka itu wahai Zuraidah bebal oi???
aku ingat si Zuraidah ni pun tak boleh dianggap sebagai Melayu lagi kerana dia bermuka muka dengan Sultan yang adil dan Sultan yang hanya mementingkan perpaduan Ummah dalam titah baginda tersebut

tapi inilah hakikat kepimpinan PKR yang rata rata dipenuhi denga orang yang bodoh dan berpikiran singkat dan hanya mahukan kuasa demi kuasa tanpa ada sedikitpun perancangan tentang apa yang akan dialkukan dengan kausa tersebut

9 comments:

  1. sultan ngan rosmah, dua2 bodo. perabih duit rakyat je..

    ReplyDelete
  2. termasuk wali selipar, bapak komunis p.p dan yang seangkatan dengannya

    hahahahahah

    ReplyDelete
  3. pale butuh la stratus, dasar pencacai peliwat tegar...

    ReplyDelete
  4. dah mengampu pada rosmah kot. pencacai kelas apa ni?

    ReplyDelete
  5. cempaka TropicanaMay 9, 2010 at 12:23 PM

    zuraidah memang pun totok Anwar... tak ape yang dia nampak tak tau lah

    padahal Anwar mengata dia macam macam kat belakang

    and tak notice dia pun otherwise

    ReplyDelete
  6. kalau dh macam yahudi mabukkk, yahudi mabuk juga laaaaa

    ReplyDelete
  7. puake mok lu stratus sultan kau maki anak harun kau

    ReplyDelete
  8. pendek, gemuk..haram tak cun...berlemak sana sini..selulit penuh bontot..baju yahudi mabuk

    ReplyDelete
  9. aku tak paham bebende ni sebab aku ni bingai. yang bercakap tu sema yang pandai-pandai sebab tu orang pandai-pandai tempat dia pilih dia jadi pemimpin wanita. best of the best? (atau best of the worst?) hehehe

    cam mane pun aku terbaca komen ni kat pisau.net yang aku nak share kat sini. kepada sema yang bijak pandai dan pandai membaca, baca-baca lah benda ni:

    Pisau.net

    sape bingai baca tagline aku kat bawah ni:

    aku yang membingaikan diri
    e-Direktori Bloggers Malaysia

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan