Wednesday, January 6, 2010

N.Ajis Celaka Celaka Celaka Nizar Babi:Tuntutan Qazaf dia nak cepat, kes liwat dia nak tangguh



Apa punya perangai si kaki liwat ni.

hakj dia nak suruh cepat, tuduh mahkamah lengah lah dan macam macam lah.. ye lah si saiful bukan banyak duit ... tak de yahudi Amerika yang sponsor dia,mana nak cari lawyer nak minta intu ini tangguh sana sini cari masalah teknikal gitu gini, depan belakang sama saja...

Nuar al-Juburi tu lainlah, dia hisap sikit dapat lah duit... dia tonggeng sikit dapat duit lagi, dia hulur kalu, lagi banyak dapat duit...

dia ingat dia sorang aje ada hak, dia ingat dia sorang aje yang betul
dia ingat dia sorang aja ingat BK Tan tu siapa??

dia ingat kita lupa dia suruh polis tangkap BK tan dan turn over suapaya mengaku kes liway 1998 dia konon rekaan Mahathir...

tapi BK Tan tak mau sain surat...




dia marah BK tan sampai sekarang..

dia cuba pulak kait dengan IGP Tan Sri Musa Hassan... dia kata ini gengster besar dari Johor yang sudah kasi rasuah Musa Hassan

kita tau
sebenarnya kamu yang nak liwat si BK Tan dengan surat akuan tu dulu masa 1998 tapi dia tak mau bagi..

sekarang kau nak cuba ranjau si saiful pulak ye...



kamu ingat rakyat Malaysia yang tak percaya kan drama engkau nak biarkan kee??

Qazaf boleh tunggu, tunggu leaps kes jenayah.. bla lepas kes jenayah, kita tengok lah macamana outcome dia

kalau hang innocent tak de hal lah beb

kalau hang didapati salah menjolok jubur Saiful.. amacam???

takkan nak Qazaf jugak??




hang jangan ingat Qazaf tu sebagai alat nak melepas anjing yang tersepit... itu menyalah gunakan ISlam namanaya

tapi aku tak heranlah, sebab kau memang suka menyalahgunakan Islam pun

dari dulu lagi
dari zaman ABIM lagi




Islam ni sebagai alat kau nak dapat kuasa dan kedudukan aje kan


kita tau macamana kau masa sekolah hafal dua tiga patah ayat quran lepas tu mula lah berlakon warak konon kan

eleh beb  be a man lah

face your accuser in court..kalau dia salah kau malukan dia di mahkamah..

apa lak takut takut ni




kawan US kau kan ramai.. dia mesti tolong nyer

KJ masih ada kat luar

kau jangan takut

dia kau punya back-up kan..




mesti nanti dia juga yang bagi passport kau untuk pergi berubat..

kali ni kat mana??




Mount SInai ke???
kalau tak Mount SInai MEdical Centre.. pergi terus lah ke MOunt Sinai di ISrael.. mana tau nanti kau jumpa
the KING OF FITAN kat situ




aku dengar dia dah nak sampai dah...

entah entah dia pun tunggu kau datang baru dia nak menjelma...
gi lah cepat

5 comments:

  1. menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...menatang babi celaka,blog ni paling celaka...

    ReplyDelete
  2. Ini Semua Propaganda Umno
    propa-berganda ganda...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum saudara,

    Dalam kita bersama-sama menongkah arus dan memperjuangkan setiap idea dan pendekatan ke arah kemakmuran dan keamanan sejagat,saya mohon jasa baik saudara untuk letakkan blog saya,

    http://10sibudakhitam.blogspot.com/

    dalam blog list saudara.Blog saudara juga telah saya masukkan dalam list saya agar kita dapat sama-sama berkongsi memartabatkan agama dan bangsa tercinta.

    Saya dengan ini juga secara rasminya menjadi followers blog saudara.

    Dalam memantapkan ukhwah dan merapatkan saf, harapan saya agar dapat kita sama-sama jadi followers blog dan buktikan pengikut kita lebih ramai bersatu-padu dalam menegakkan agama,bangsa dan negara.Tunjukkan inilah generasi maya yang bersatu dalam perjuangan di alam siber.

    Menjadi followers di blog saya di http://10sibudakhitam.blogspot.com, saya dahului dengan ucapan terima kasih.

    Salam ukhwah dari 10 Si Budak Hitam..Assalamualaikum.

    ReplyDelete
  4. SLM BRO..SI JUBOR NI SPESIS SESUMPAH. ARI NI SMAYANG KT MESJID. ESOK KAT KUIL, LUSA KAT TOKONG, TULAT KAT GEREJA SBB NAMA ALLAH SEME AGAMA DH BLH PAKAI. KEHKEHKEH

    ReplyDelete
  5. SIAL KETURUNAN PENULIS NIE... PERGILAH DUK DLM NERAKA..

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan