Monday, January 11, 2010

Nizar Wal Kartun- Lakonan seposen bkal pemimpin DAP melayu perak

Dah lah tersunguk depan Istana Kinta dan bangunan Umno Perak akibat tulah menghina Tunaku Sultan bila dah kehilangan jawatan, pas tu but tak malu plak.... berlakon cerita sedih lepas kemalangan...

tengoklah sendiri siri gambar bambar kartun ni hah..





siap naik kerusi roda.. pe hal.. tu hari bukan ada patah tulang ke ape ke...




tu hari siap tersengih macam kerang busuk
tu hari tak cedera apa pun luka luka sikit aje...

ni tak lain dan tak bukan berlakon dengan pelakon songsang terbaik, AL jubs wal leewati at-toroni Anwar bin Ibrahim main pembantu rumah....

kat sini ada video lakonan Al-Jubs si politikus senja



Elok lah tu Nizar

lepas ni kau cari lah office boy comel comel sikit

macam ni kah pemimpin Islam ka ini sekadar pemimpin hamPAS??

Silap silap dia balak pemimpin DAPat kuasa terus lupa diri

2 comments:

  1. apa nak buat.... gila publisiti

    ReplyDelete
  2. dia ni sakit hati kronik bukan apa

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan