Monday, January 11, 2010

Nizar-wal kartun: Kalimullah share bini dengan RPK ke???

Soalan panasss ni...

bukan apa rupanya flet mewah di Bayswater, London yang menjadi tempat persembunyian si penakut dan pengkhianat negara Raja Petra Kamarudin rupanya milik bini si ular dalam semak si Kalimullah Mashitrul Hassan...
ni bukan sembang kosong, blogger GAP sudah buat title search di LONDON beb...dan anak melayu ni dah jumpa siapa pemiliknya flet mewah nih...
 tengok sendiri dan bacalah nama si pemilik yang merupakan isteri si Kalimullah

aik share rumah aje ke?


ke share bini sekali?

maklumlah orang kata Azmin pun share bini, sampai dapat anak....



orang kata lah

DNA test tak buat lagi so tak tau lah for sure

11 comments:

  1. Melayu Bersatu?

    Eh kepala buto la.
    Orang Melayu apa sebarkan fitnah?
    Orang Melayu apa mempermainkan nama bapak orang:
    Masheerul : Mashitrul?

    Kau ingat kau hebat la.

    May Allah have mercy on your corrupted soul.

    I hope malays are not stupid enough as to trust the word of a person so uneducated and immoral.

    La illaha illallah.

    ReplyDelete
  2. eh isap kote la ngko.

    ReplyDelete
  3. kepala puki hang!

    ReplyDelete
  4. ni blog paling bodoh aku pernah tengok. fitnah merata. baik kau mati jer la. sape yang tulis blog ni memang bodoh. suka hati bapak kau jer nak tulis apa yang kau nak. bodoh punya blog. fuck u. malu kan melayu. tak pernah aku dengar raja petra kawan dengan orang2 yang kau mention tu. bodoh betul kau ni. sampah masyarakat. kambing gurun. anak haram. ntah2 beruk pernah jolok bontot mak kau dapat kau. buat malu melayu. insaf lah wahai si pukimak.

    ReplyDelete
  5. you are a fucking idiot, asshole.

    ReplyDelete
  6. BUATLAH DNA TEST PAS TU BOLEHLAH KATA AKU TIPU YEK....

    ReplyDelete
  7. ni mesti ada kebenaran kes anwar shamsidar ni kan.. yang ni tak payah kes mahkamah, ambik DNA test dah settle, semua boleh tahu itu anak siapa

    ye lah nanti dia nak kahwin nak minta kebenaran kat wali mana?
    kalau tak dapat kebenaran wali yang betul sah ke nikah dia

    nanti anak anak dia yang bertaraf barua susah jugak
    tak kesian ke kat budak tu
    kesian kat dia, apa kata cepat cepat ambik DNA test.. baru ngam

    kasi cepat settle ini kes

    ReplyDelete
  8. Oi anak melayu yang perangai macam setan, melayu kita ni ajar kita memfitnah ke?

    Sedarlah bahawa engkau juga punya ahli keluarga yang engkau sayangi. Kalau ada orang cakap macamni pasal emak engkau, engkau suka tak? Tak emak pun, bini. Anak? Bapak? Abang? Kakak? Just wait. Kalau kena balik benda sama, nak buat apa? Best? Suka tak orang fitnahkan engkau atau orang2 yang engkau sayang? OR worse, benda yang kau fitnah orang ni jadi betul2 kat keluarga kau sendiri. Nak?

    Allah Maha Adil.

    I hope you'll realise soon enough. Send out your apologies. Ask for forgiveness. At least from Allah Almighty. You don't want these things to go back to you.

    ReplyDelete
  9. wah bila puak2 barua pr fitnah boleh pulak ye?
    siap dulu fitnah DrM tengok vcd lucah dgn cucu, lepas tu bunyamin tu pun mati. x smpai seminggu Allah tunjuk tapi puak2 barua ni dok buta perot jgk hehehe

    apa tnggu lg..test dna la

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan