Tuesday, April 27, 2010

PENDEDAHAN SKUM: Apa yang Zul Nordin beritahu pada PM tentang pembohongan Altantuya

Kisah Altantuya ni mula mula keluar di Blog Mahazalim pembangkang iaitu Malaysia Today milik raja todi RPK.

Si pemabuk ni kau bagi dia dua beer, hmm apa pun dia tulis, ye lah orang tak de maruah dan tak de nilia diri... macam tu lah perangai dia....



orang kata bapak borek anak rintik... sendiri lah mau ingat kan...

anyway si RPK kaki tonggang ni dah pun terbukti mempunayi kaitan yang rapat dengan Kalimullah Hassan yang juga dikaitkan dengan Singapura dan juga Si Kitol Utama Malaysia (SKUM - English translation=SCUM). - AKU PINJAM ACRONYM NI DARI SEORANG COMMENTER ANONYMOUS

di hari akhir berkempen di Hulu Selangor PM kita DS Najib Tun Razak ada memberitahu mereka yang hadir bahawa YB Zulkifli Nordin, Ahli Parlimen Kulim yang dibuang parti oleh Anwar Ibrahim sudahpun menceritakan segala galanya tentang pembohongan jahat Altantuya...


aku pun najk tahu juga samada jaringan Rajamabuk+Kali Ular+SKUM ada disebut sebab cerita ni memang panas...

Si SKUM ni pulak dengan tak dak segan silu dok teringin nak jadi menteri... kalau betul lah cerita yang sebenarnya pembohongan jahat Altantuya ni sebenarnya hasil nUkilan otak pengkhianat si SKUM ni, maka eloklah tindakan tegas dan segera diambil

seorang yang khianat pada pemimpin, kerajaan dan negara selalunya hukuman dia hukuman gantung

treason is punishable by death... jangan lupa ya SKUM

kalau kau dah buat khianat pada negara tercinta aku ni kau pasti akan dihukum

SKUM perlu sedar yang segala kisah dia akan terbuka dalam sedikit masa lagi, jadi kalau ada perancangan kedua atau ketiga, mulakanlah ia sekarang

lebih baik kau masuk barisan haram pembangkang yang ditaja oleh ejen yahudi utama di Malaysia iaitu Anwar Ibrahim dari terus mengkhianati perjuangan Umno


kau ni sudah dianggap sebagai kanser yang perlu dipotong dan dibedah kelauar dari tubuh Umno agar ia dapat kembali sasa dan bertenaga.

biasalah, lepas operation mesti rasa lemah sikit, tapi lepas tu kau tengoklah Umno akan jadi kuat kembali

kita bungan marah pada SKUM, kita anggap dia sebagai barah yang perlu dikeluarkan itu saja

kalau pemimpin teratas ada tergerak untuk melakukan pembedahan, beritahulah kami dan kami akan sokong dan melakukan apa saja yang terdaya untuk menjayakannya..

6 comments:

  1. hidup kj!
    pentas pemuda yg disempurnakan oleh kj merupakan faktor penting dlm kemenangan bn. jgn taksub dgn PHD. nilah perangai pembelot yg suka memecah belahkan org melayu.

    ReplyDelete
  2. woit woit
    ada orang terasa
    kah kah kah kah

    woit woit

    ReplyDelete
  3. tanpa kj jgn harap nak dapat undi saluran tiga ke atas

    ReplyDelete
  4. kah kah kah

    kah kah kah

    woit woit

    PERASAN ke??


    he he he

    ReplyDelete
  5. Sisingamangaraja GorgorApril 27, 2010 at 7:25 PM

    Tanpa kj jangan harap BN kalah pada PRU-12...~

    ReplyDelete
  6. MUHAHAHHAHAHAHHA
    PARPU TU BAPAK AYAM KPD PENULIS PELACUR POLITIK
    KALU TAK BAYAR MEREKA AKAN MERAUNG HINGGA KE TENGAH MLM
    AKU RASA DIA PENGKID KOT
    HE HE HE HE HE

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan