Thursday, April 1, 2010

Rapatnya Anwar sampai dokumen Rahsia kerajaan Israel pun dia boleh dapat

Bila Anwar dapat dokument kontrak antara Kerajaan malaysia dan APCO Worldwide kira tak lah kita terkejut sangat sebab memang dalam ramai ramia kakitangan kerajaan Malaysia ni ramai yang sokong Anwar...

Tapi kit atak sangka yang dalam Civil Service Israel pun ada penyokong Anwar... ye lah mana tak nye, kalau tak de takkan dia boleh dapat dokumen yang dikira rahsia kerajaan Israel...

jangan lupa kontrak kerajaan semuanya diklasifikasi sebagai rahsia sehingga di- deklasifikasi kan

jadi macamana si Nuar ni boleh dapat dokumen Rahsia keraajaan yang plaing berahsia di dunia...

orang lain tak boleh dapat dokumen rahsia kerajaan Israel tapi Nuar boleh..

USA pun kalau nak tengok dokumen rahsia Israel kena guna CIA dan spend banyak duit... tu pun tak tentu dapat

Wikileaks yang banyak bocorkan rahsia kerajaan di dunia pun tak leh dapat dokumen rahsia kerajaan Israel tapi Anwar Ibrahim senang senang aje dapat

sape yang sokong dia dalam Kerajaan Israel sampai kasi dia dokumen rahsia???

bear in mind ye kawan kawan, kalau betul APCO ni kawan Zionis, dah tentu Israel tak nak kasi dokumen untuk malukan kawan dia, kecuali lah Anwar tu lebih rapat pada kerajaan Zionis Israel dari APCO worldwide itu sendiri

ataupun Anwar dihantar ke Malaysia dengan tugas yang lebih penting dari APCO sehingga pihak Zionis lebih rela rahsia APCO terbongkar dari Anwar dikalahkan atau dimalukan...

pikir pikir lah sendiri

14 comments:

  1. Betul ler kata Bos!

    Saperti tak semua orang Melayu sehodohnya macam kaki lintah UMNO, Nabi Musa pun orang Yahudi!

    Tapi, dalam bizness dan politik, access kepada info penting.

    Mengapa pula Israel yg kasih? Kalau you tak tau macam mane, I tak nak buat otak you kejo! Otak you tak pernah kerja pun!

    Peace!

    ReplyDelete
  2. ko dah tak dpt pertahankan bos ko, ko pusing balik citer seoalah-olah anwar lak yang rapat ngan yahud. aku pun kwan ngan yahud tapi aku takleh bocor rahsia kerajaan sbb aku bukan org k'jaan. BN boleh sebab dia k'jaan dan kawan dgn yahud. tu ada beza tu

    ReplyDelete
  3. Kembara putih DVVTApril 1, 2010 at 1:29 PM

    Hah cerita Nuar sebagai ejen yahudi ni dari zaman mahathir lagi
    'sekarang baru terserlah

    pencacai due ekor kat atas ni tak sedar yang Nuar bocorkan kotrak kerajaan Israel dengan APCO itu yang jadi isu

    bukan cerita kontrak kerajaan malaysia dan APco

    tapi nak buat macamana dah memang bebal

    ReplyDelete
  4. Anonymous said...
    APCO APCO!
    Anwar Peliwat Cetek Otak Asyik Pusing Cakap Orang!

    Begitulah juga pengikutnya.....

    "Anwar Ibrahim harus bertaubat" - Karpal Singh

    ReplyDelete
  5. yang atas tu gua ciplak dari commenter di Unspinner -

    terima kasih daun keladi
    kalau ada komen baik nanti saya pinjam lagi

    ReplyDelete
  6. Kira org Melayu jgn try elak isu sebenar laa.. kita kena bangkit mintak Najib jelaskan kenapa libatkan regim Zionis dlm kerajaan..

    ReplyDelete
  7. Lancau pencaci pencaci

    ReplyDelete
  8. Pihak kerajaan sudah jelaskan tiada kaitan dengan APCO.. nk buktikan mcmana lg?? ko tak tengok berita ker?? mcm penjelasan YB zulkifli noordin, kita tau anwar snggup buat apa sahaja..
    habis tu kawan2 dia US, Europe itu bukan yahudi ka???

    ReplyDelete
  9. bodoh dan bangsatnya penyokong anwar alliwati.......ke dua ekor kt atas tu pernah kena liwat dgn anwar

    ReplyDelete
  10. yg bodoh adalh penyokong umno,pemimpin yg kaki rasuah,kaki pempuan di puja.konon berjiwa rakyat,nak bodoh kan org melayu,melyu omno je yg bodoh,dato seri anuar bercakap dgn fakta,ada bukti,,,,tp kena najib x jwab...woi penyokong umno,zaman skg pengundi dah celik.lg di fitnah nye anuar ibrahim,lg ramai yg meyokong

    ReplyDelete
  11. ye siapa celik siapa buta belum tahu lagi

    tapi jangan resah kebenaran akan terserlah

    nanati kita akan tahu siapa ejen yahudi dan siapa bukan

    ReplyDelete
  12. Sape x kenal Anwar, memang dia tak layak nak jadi PM kerana kaki putar alam. Harap pidatonya je yang buat orang terpukau. Bagi aku anwar dah rosak akal!

    ReplyDelete
  13. berhujahlah dgn fakta.jangan emosi.
    dah jelas adadokumen tntg perjanjian dgn APCO..siap dgn siap principal nya
    awat pilih yahudi untuk tugasan ,,hingga depa boleh masuk pejabat PM...

    ReplyDelete
  14. ko cuba tengok muka anuar ibrahim tu betul...betulll..dah ghupa kongkang dah

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan