Saturday, October 3, 2009

Nizar Angin Ahmar: Kisah dari Surat Khabar Lama

11 tahun yang lalu kita digemparkan oleh kisha Anwar Ibrahimmeliwat adik angkat, profesor dari Pakistan dan juga isteri Azmin Ali...

Ye lah masa tu memang terkejut betul kita dengan cerita seks songsang pemimpin berjanggut yang acap kali melaungkan slogan Islam dan semangat Melayu

mungkin masa tu susah nak percaya, tapi bila ditangkap buat kali kedua susah juga kita nak tolak dakwaan ni mentah mentah.. sahlah dia memang tak dapat menahan diri dari merapatkan tubuhnya dengan jantan muda berkulit licin





Saiful Buhkari, dikatakan pegawai sementara dalam PKR, tak ada apa apa yang istimewa, tapi kita perlu ingat yang Saiful mengikut beliau keluar negara beberapa kali, kalau pegawai biasa masakan dapat merasa kelebihan tersebut.

itu yang menyebabkan ramai orang beranggapan bahawa Saiful memang dijadikan pembantu khas kerna ciri ciri khas yang ada pada batang tubuh beliau yang disukai oleh Anwar.

Kini Saiful sedang menunggu pembelaan dan perbicaraan yang adil.

soalan yang perlu ditanya adalah mudah, bagaimana DNA Anwar boleh terdapat di batang tubuh Saiful...

12 comments:

  1. kalau anwar berani jawablah

    ReplyDelete
  2. dahlah jangan bawa fitnah

    ReplyDelete
  3. babi babi babi babi babi

    ReplyDelete
  4. satu soalan bodoh...
    kalau dah bodoh tanyapun soalan bodoh
    contoh dna dgn mudah boleh dipalsukan
    apalagi bila dah terdesak macam umno/bn
    jangan perbodohkan bangsa sendiri
    cukup la selama ni...

    ReplyDelete
  5. jgn menabur fitnah sana sini, bertaubatlah.. marah macam mana sekalipun, jgn sampai terkulai iman.. nak bercakap, fikirlah akibatnya di dunia & akhirat.
    Satu lagi, logo Pasberg tu, tolong buang. jangan persendakan perkataan takbir. Jangan undang bala dari Allah, tgk apa yang dah jadi di Padang.. Bertaubatlah.. Nak berpolitik bpleh, tapi jagalah batasnya..

    Nizam. batu pahat

    ReplyDelete
  6. abgmanjer

    Pirahh! Menuduh orang membunuh apahal?

    ReplyDelete
  7. Abang Manjer dengan Anwar Ke?

    sedap hisap menghisap ye???

    ReplyDelete
  8. phuckatan riot pengkhianatOctober 3, 2009 at 7:12 PM

    setahu aku DNA tak boleh dipalsukan
    panjang string dia tu... jenuh nak menhafal nya

    ReplyDelete
  9. Nak tanya sikit rasa kamu semasa pelanggaran Jepun ke atas Tanah Melayu, Lt Adnan tu kerja untuk orang Melayu atau untuk penjajah British kerana waktu itu negara belum merdeka lagi dan Tanah2 Melayu dijajah oleh British. Bolehkah Lt Adnan itu dikatakan perjuang Tanah Melayu? Ini adalah pencelaruan sejarah yang tidak dibetulkan hingga hari ini.

    ReplyDelete
  10. merdekakan negarakuOctober 3, 2009 at 9:19 PM

    Othman, hang nak kira leftenan Adan sebagai hero British hang punya pasai lah

    aku kira dia sebagai pahlawan dan wira Melayu...

    itu aku lah

    nak mengata engkau pun aku tak tahu kau punya background entah betul nama kau othman ke entah kau ni Cina nak flame orang melayu dan perkecil orang melayu ke aku pun tak tahu

    ReplyDelete
  11. kalau takde dna suruh je la polis2 tu angkut tilam naik mahkamah
    tilam lama aku ada
    nak berapa tompok aku boleh tembak...
    yg kesian polis la
    asyik jadi barua je

    ReplyDelete
  12. kawan saiful

    pasal ada DNA lah yang si Nuar Beraim kalut nak mintak tangguh nie....

    kau tak sedar lagi ke

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan