Friday, October 9, 2009

NIZAR BISUL DIPUNGGUNG: Penyokong PAS pukul orang kampung

dekat batu tiga jalan PD, ialah bilik gerakan utama PAS.... orang PAS ni biasalah dia mestibuka pasar malam, di atak kira dia buka depan rumah orang ke apa ke


jadi bila dia dah blocking jalan masuk rumah di situ, tuan rumah pun sound lah, dia pukulnya tuan rumah lepas tu orang rumah panggillah budak budak BN tolong protect dia dari penyokong penyokong PAS ni


apa lah perangai


dah buat depan rumah orang, tak reti tunjuk hormat


tak ada adab


perangai macam gengster, samseng


dah tu sekaran si Tantawi dah kumpul 300 budak di Glory beach resot plak, habis polis kena berkejar ke sana


lepas tu dia tengah atuk 4,000-5000 orang dari terengganu nak buat kacau di Bagan Pinang


inilah jadinya bila 


ISLAM SEKADAR ALAT!!!!!

2 comments:

  1. UMNO adalah terkenal dengan RASUAH. Dari dulu hingga kehari ini rasuah tidak boleh di pisahkan dari UMNO.

    N31 DUN Bagan Pinang, UMNO telah meletak kan calun nya 100% disahkan mengamalkan RASUAH.

    Setahu Nala, RASUAH adalah HARAM bagi penganut agama islam.

    Adakah orang islam di Bagan Pinang sudah sokong benda yang HARAM?

    ReplyDelete
  2. ya kita sokong gengster yang pukul orang kampung pasal amalan gengster ini halal, kalau tak masakan PAS biarkan DAP dan gengsternya bermaharajalela dalam Pakatan

    ReplyDelete

VIDEO PERINGATAN: Siapa Anwar yang sebenar

Pembohongan DAP di Sibu


Kecapi Nikmat Bersama Pakatan